• Eerste plaatst op google met Garantie!

Google analytic

Als u om het succes van uw website gaat wil je altijd de beste resultaat behalen? Wie zou dat niet willen? Om dit te kunnen doen moet je jouw statistieken bijhouden die betrekking hebben op je webverkeer en publiek. Hoe zou je anders erachter moeten komen hoeveel bezoekers je website ontvangt en wat voor hen belangrijk is?Als zodanig is het noodzakelijk om analytische en meetgegevens van uw bezoekers te verzamelen en uw website hierop aan te passen. Er zijn verschillende tools waarmee u dit kunt doen, zowel gratis als premium. Sommige webhosting bedrijven bieden hun eigen statistieken tool aan. Of dit betrouwbaar is, kunnen we helaas niet zeggen.
Een van deze zeer populaire hulpprogramma’s is echter Google Analytics, gratis aangeboden (premium-versie ook beschikbaar) door de Google-zoekmachine Google! Gezien het feit dat Google de belangrijkste verkeersbron is voor vrijwel elke website op internet, is het gebruik van een service van Google om de prestaties van uw website te meten zeker een goed idee.

Analytische rapporten

 Google Analytics zijn de realtime rapportage en statistieken over je website. je kunt de verkeers- en succespercentages analyseren aan de hand van grafieken en statistieken. Realtime rapporten kunnen worden gebruikt om een ​​gedetailleerd overzicht te krijgen van de prestaties van uw website. Dit zijn de voorbeelden die google analytic biedt. De algoritme van google veranderd continue. Om door alle veranderen toch nog de inzichten te krijgen die nodig is voor he bedrijfsvoering is google analytic een handige tool.

 Webwinkel

Heb je een webwinkel? Hier kan google analytic ook mee helpen.je kunt Google Analytics gebruiken om de best verkopende producten en promoties te vinden die het beste bij je passen. Je kunt doelen instellen om onderscheid te maken tussen klikken en verkopen.

Website snelheid

Wat heb je aan analyses als ze je niet in staat stellen de prestaties van je website beter te begrijpen? Google Analytics geeft inzicht over de snelheid van je website: je kunt de snelheid van je website meten, evenals analytische informatie en event-tracking op de pagina gebruiken om te zien hoe gebruikers omgaan met uw website. Sterker nog, je kunt rapporten over sitendering gebruiken om uw conversiepercentages beter te begrijpen.Een website laten maken met de juiste aanpassingen die nodig zijn om snel te laden is een manier om je seo te bevorderen.

Gebruikers

Het is mogelijk om aan de hand van Google Analytics te zien welke pagina het meest wordt bekeken. Dit is handig om te weten omdat je aan de hand van deze informatie je online marketing strategie kan aanpassen.

 

 Google analytic en online marketing

Het gebruik van Google Analytics is vrij eenvoudig, vooral met behulp van video’s en referentieartikelen die hierboven zijn gelinkt. Hier zal ik wijzen op bepaalde Must-Do-taken die je zou moeten uitvoeren wanneer u Google Analytics gebruikt.

Google analytic kan je aan de hand van plugins koppelen aan je   WordPress  website koppelen. Voor een HTML website gaat dit iets anders en is er op de website van google een stappenplan die je kan doorlopen om google analytic aan je website toe te voegen. Google analytic is geen vorm van online marketing. Google analytic kan wel helpen met het binnen halen van (potentiële) klanten. Wil je zelf een marktleider worden  in je stad of wil je weten hoe je jouw online marketing Den haag , online marketing Rotterdam, online marketing Leiden of Amsterdam strategie moet verbeteren of anders moet toepassen dan is google Analytics zeker een aanrader.