• Eerste plaatst op google met Garantie!

Waarom kan online marketing?

 

Online marketing is een term die vaker wordt gebruikt. Online marketing is onmisbaar en zorgt ervoor dat uw onderneming door uw toekomstige klanten gevonden kan worden. We hebben hieronder beschreven hoe online marketing aan uw onderneming kan bijdrage:

 Website laten maken

Een website laten maken die niet aan snel laad en er goed uit ziet.Maar ook goed gevonden word door google. Hier kan online marketing mee helpen. Er verschillende manieren voor het toevoegen van online marketing in uw bedrijfsprocessen. Dit kunt u doen door facebook, instagram,linkedin of YouTube advertising te integreren in uw marketingplan.  Uw website URL in uw advertising kan helpen met het op de kaart zetten van uw website.

SEO

Het woord ‘SEO’ staat voor Search Engine Optimalisation, zoekmachine-optimalisatie. Met SEO wordt uw website beter gevonden door zoekmachines. Het schrijven van de juiste (web) teksten kan helpen met het optimaliseren van je website. Op welke zoekwoorden wilt u gevonden worden en hoe integreert u deze woorden in uw tekst? Door hiervoor een in SEO gespecialiseerde tekstschrijver in te schakelen bent u er zeker van dat de inhoud van uw teksten uniek is en dat deze op de juiste manier zijn geschreven. Hierbij blijft voorop staan dat de teksten interessant blijven voor de lezer.  We kunnen u helpen met uw  online marketing Den Haag en andere steden.

MARKTLEIDERWORDEN

“Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”. Onze specialisten kunnen u helpen met het optimaliseren van uw website. Daarnaast herschrijven we uw (web) teksten. We verwerken de juiste zoekwoorden en seo teksten. Daarnaast melden we uw website aan bij google en Bing.

TECHNISCHE OPTIMALISATIE

Technische optimalisatie houdt in dat we uw robot.txt en sitemap toevoegen of aanpassen. Google heeft een aantal crawlers(robots) die door uw website heen gaan opzoek naar zoekwoorden, teksten en afbeeldingen. Met een sitemap geeft u aan welke pagina’s uw website heeft. Dit kunnen html of php formulieren zijn. In de robot.txt file geeft u aan welke bestanden, pagina’s zichtbaar mogen zijn.

WEBSITE SNELHEID

Veel sites hebben te kampen met problemen met betrekking tot de (laad)snelheid. Tegenwoordig is de snelheid van de website heel belangrijk. Zeker als het over mobiele websites gaat. Bezoekers haken af op het moment dat uw website niet snel laad.

Snelheid website en Google

Ook Google vindt de snelheid van een website zeer belangrijk. Het traag laden wordt afgestraft en heeft eveneens invloed op de SEO ranking van de webite. Een trage website zal de bezoekers aandacht niet trekken. Dit wordt geregistreerd als een bounce door Google, en zal de bounce rate dus verhogen.Het verwijderen van de onnodige css en javascript kunnen helpen met het optimaliseren van de laadtijd.

Hosting

Bezoekers vinden het fijn als een website snel laadt en zoekmachines zoals Google of Bing beoordelen snellere websites hoger in de zoekresultaten.

De laadtijd is afhankelijk van drie factoren:

Techniek: hoe is de website opgebouwd

Hosting: de server waar de website op draait

Client speed: de internetsnelheid van de bezoeker

De reactie snelheid van uw hosting is belangrijk voor uw website snelheid. Marktleider werkt samen met een aantal hostingpartijen die een 1 seconde laadtijd kunnen garanderen. Neem contact op voor de mogelijkheden.