• Eerste plaatst op google met Garantie!
Marktleiderworden | Online marketing Den haag

Website laten maken

Heeft uw bedrijf een website nodig? Of is uw huidige website aan vernieuwing toe? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw website geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines zoals Google. Hiermee krijgt u hogere scores in de zoekresultaten. Uw website is hierdoor beter vindbaar voor potentiële klanten. Onze websites zijn voorzien van de nieuwste wordpresse versie en zijn daarnaast ook veilig

website laadsnelheidOns team weet de laadsnelheid van uw website aanzienlijk te verhogen. Kies onze snelheidsbooster als website-aanpassingsservice om uw gegevens te optimaliseren. We zullen de gebruikte code en plug-ins controleren, afbeeldingen comprimeren en cachinebrowser inschakelen

Website ontwerpOnze ontwerpers weten hoe ze van een traditionele Homepage een herkenbare StoreFront kunnen maken. We zullen alle inhoudselementen op uw Frontpage aanpassen (zoals sliders, banners, afbeeldingen, voettekst en koptekst, kortingsbonnen en kortingen) zodat uw e-winkel er professioneel uitziet.

Website converterenDit is een van de beste websitediensten voor kleine bedrijven en grote bedrijven. Het primaire publiek - fans van WordPress die een specifieke sjabloon nodig hebben die is geconverteerd naar WordPress. Als een bonus krijgt u installatieservice en 1 maand individuele ondersteuning.

Website audit Gebruik deze optie zodra uw site is gestart. Ons team zal websitebewerkingsservices leveren met betrekking tot zowel uw ontwerp als gebruikerservaring (navigatie, afbeeldingen, CTA's, lettertypen en kleuren). U krijgt ook aanbevelingen over hoe u de bovengenoemde factoren kunt verbeteren.

Waarom een website laten maken door marktleiderworden

We ontwerpen en ontwikkelen al jaren verschillende sjablonen op basis van verschillende platforms. Ongetwijfeld heeft u onze designs al gezien. We zullen uw zorgen opzij zetten door elke sjabloon van uw keuze om te zetten in een unieke website. De missie van het marktleiderworden is om je favoriete concept uit een sjabloon te halen en het om te vormen tot een website die een complete realisatie van je ideeën is.

online marketing
online marketing