• Eerste plaatst op google met Garantie!
Marktleiderworden | Over ons
online marketing den haag
Marktleiderworden

Innovatief en marketingdeskundigen zo kun je ons omschrijven.

We zijn ook experts in het vinden van de goede plek tussen de richtlijnen van Google en wat commercieel goed voor u is. We hebben progressieve theorieën over zoeken als een hulpmiddel voor het behoud van klanten, niet alleen voor acquisitie.

Meer informatie
online marketing
200

Projecten afgerond

78

Websites

128

optimalisaties

300

Tevreden klanten

Online marketing den haag

Marktleider worden werkwijze

Nadat u uw vraag bij ons heeft neergelegd, gaan we aan de slag om een goed voorstel voor u te maken. Het komt regelmatig voor dat we daar ons hele team bij inschakelen om er zeker van te zijn dat ons voorstel het best mogelijke voorstel voor u is.

Wij werken altijd resultaat gericht. Met concrete afspraken en korte lijnen, zodat het mogelijk is om snel te schakelen.

Hoger in Google door goede SEO

De tijd dat men door het gebruik van de juiste zoekwoorden hoog in de zoekresultaten van Google verscheen is voorbij. Het algoritme van Google wordt steeds complexer. Het is tegenwoordig dus echt van belang dat uw website of webshop biedt waar men naar op zoek is.

Om hoger in Google te kunnen komen, draait het in grote lijnen om drie dingen:

  1. Relevantie;
  2. Kwaliteit;
  3. Gebruiksvriendelijkheid

Daarvoor zijn een aantal zaken van groot belang:

  • Gebruik van LSI en zoekwoorden;
  • Relevante unieke SEO content die regelmatig aangevuld wordt;
  • Foto’s met metadata;
  • Gebruik maken van de snippet;
  • Backlinks van relevante sites;
  • Technisch goed werkende site/webshop die bovendien gebruikersvriendelijk is.
online marketing
online marketing

Investeren in een SEO-strategie

Zoals we al eerder aangaven, is het algoritme van Google tegenwoordig zo complex dat het niet meer volstaat om ‘de juiste zoekwoorden’ te gebruiken. Er zijn geen slimme trucjes meer mogelijk om de Google-bot om de tuin te leiden en zo hoge ogen in Google te gooien. Voor de consumenten en zakenmensen die op zoek zijn naar een product of dienst, is dat zeker een vooruitgang. Zij vinden immers veel sneller wat ze zoeken.

Voor degene die online producten of diensten aanbiedt, vraagt een goed resultaat om een continue investering. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Wij kunnen u helpen om planmatig te werk te gaan en goede resultaten te boeken en deze ook in de toekomst te behouden.

Heeft u dus hulp nodig bij het inrichten of optimaliseren van de website of webshop, neem dan gerust even contact met ons op. Onze SEO specialisten helpen u graag om uw doelen te bereiken.

Onze visie | Online marketing: effectief en betaalbaar

Bijna iedereen begint tegenwoordig zijn of haar zoektocht naar een bepaald product of dienst op het internet. Online marketing is voor ondernemers dus eigenlijk een absolute must, om de aandacht van de online shopper te kunnen trekken en vasthouden. Laat ons u helpen om ervoor te zorgen dat uw website prominent in de zoekresultaten staat, zonder onnodig veel te investeren in online adverteren.

online marketing
Onze online marketing Team

Ontmoet onze professionals

Onze marketeers rijden door heel Nederland. Ben jij een SEO specialist met aantoonbare ervaring? Kan jij onze klanten helpen om hun website op een toppositie in Google te krijgen? Meld je dan snel aan en stuur een open sollicitatie naar MarktLeiderWorden.nl. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken..

Onze klantenervaring

Wat zeggen onze klanten over Marktleiderworden | Online marketing

Onze klanten zijn positief over onze online marketing en seo diensten.